nak klik pon bolehlah =)

Thursday, November 11, 2010

its ok not to be perfect (-_-)

asslamuaalaikum gntleman n ladies..=)

tibe2 aku rase best pulak nk tulis pasal "keperfectan" seseorg nih. well. ade ke orang yg perfect kat dunia nie? of course da answer is NO rite. ye lah. perfect yg dimaksdkan nih dari segala bagai. dialah cantek. molek. kiut miut. kebijakan yg melampau. kekayaan yg melimpah ruah. akhlak yg mencairkan hati. oh. tidak ade. atau mungkin ade. sebutir pasir di lautan maybe.

ade seorg kawan sekolah aku nie. mengadu2. rumate die cun. top. femes. pandai. semua bnda lah. sampai si kawan aku nih segan nk berjalan dgn rumate itu. sbb ape? yelah. sume orang dok pandang si rumatenya itu. kawan aku ni maybe terase die seperti patung di sebelah yg tiade hidung. yg kehadirannya tidak di sedari oleh org sekeliling. maybe lah akn.aku lupa nk tnye lebih.

well. sekali lagi. aku sgt yakin. nobody is perfect kat dunia nie. common lah. kau tgok die tuh hensem. kaya. bajet pandai. nampak beriman. hah. tapi ko lupe nak bau kentut die tuh busuk ke x? x pun ntah2 badan berbau ke. kan dah slack di situ. see! no body perfect kan. ataupun. kau nampak la si kawan ko ni sopan santun terlebih. cantek bak puteri gnung ledang. petah membebel. kau tgok time die tidur? hah. ntah2 die kuat berdengkur lg dari org laki. maybelah. so, again. slack lagi disitu.ha3.

entri ni bukan nk kutuk sape2. seyesly im not. tapi ni bertujuan nak bgtau semua org. nobody is perfect. trust me. trust karma. erk? haha. hope after read entri nie. yg rase kurang cantek/ hensem tuh boleh berdiri same tinggi dengan yg si cantek/hensem. becoz. as someone always ckap kat aku
. BEAUTY IS IN THE EYE OF BEHOLDER AND EVERYONE HAVE THEIR OWN BEAUTY. wassalam ;)

1 comment: